Påmelding


NB: Alle klasser er fulltegnet, videre påmeldinger blir satt på venteliste!

Feltene marker med * må fylles ut, og vi ønsker at du melder på kun ett lag per skjema.

Det anbefales ikke at hele lag fra siste års lillegutt/jenter (2007) spiller opp i småguttklassen (2005/06). Erfaringer har vist at forskjellene i ferdigheter, og ikke minst fysikk, er så store at utbyttet blir negativt for både laget og motstanderne.

2011/12-klassen. Siden yngste klasse favner lag med svært forskjellige erfaring og øvelse, oppfordres det til at lag som er uøvet føyer 12 til lagnavnet, eksempelvis Frigg Blå 12, mens mer øvede lag føyer til 11, eksempelvis Frigg Hvit 11, uavhengig av hvilket årskull laget består av. Frigg-Cup ønsker seg flest mulig jevne og tette kamper, og dette vil hjelpe oss til å sette sammen grupper og kamper hvor lagene har mest mulig like ferdigheter.

Er laglisten klar kan denne lastes opp sammen med påmeldingen, alternativt må den leveres i sekreteriatet før første kamp.

Mal for lagliste til 7-er spill finnes her.

Mal for lagliste smågutt finnes her.

Husk at påmeldingen ikke er gyldig før påmeldingsavgiften er innbetalt til konto 1503.10.24908 (Minigutt/-jenter og lillegutt/-jenter (7’er-lag): Kr. 1200,-. Smågutt (11’er-lag): Kr. 2400,)

Klubb:*
Lag:*
Antall Spillere:*
Klasse:*
Kontaktperson:*
Tlf Mobil:*
Tlf Privat:
E-Post:*
Addresse:
Lagliste: